Julia Meenk

Afdrukken

Is Julia Meenk incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Julia Meenk

view this part in Julia Meenk (1990) /fotograaf & beeldbewerker Afgestudeerd aan de ‘Nederlandse Fotovakschool’ in 2013 “Op jonge leeftijd was ik al bezig met beelden, teksten en foto’s maken. Mijn belangstelling gaat vooral uit naar het verhaal; deze kan je in de foto verschuilen, je kunt het maken, óf je kunt het, als er even geen woorden meer zijn, vertellen door middel van fotografie. Of dit nu grotesk of juist erg subtiel gebeurd is voor mij niet het belangrijkste. Ik wil me graag focussen op het onderwerp, project of klant; dat deze het beeld krijgen waar we naar op zoek zijn. Dat een verhaal, een gevoel, of een identiteit onthouden wordt. Dat deze vastgelegd wordt. Dat deze gezien wordt. Ik merk dat ik vaak een bepaalde dramatiek op zoek en deze met ‘stijl’ op de foto wil zetten. Dit wil ik soms uitvoeren met een cynische vorm van sarcasme [...]

Is Julia Meenk uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3784963]