Kattenpension en Trimsalon Nij Beets

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Krume Swynswei 15 , 9245 HC Nij Beets, Fryslân

E-mail

Over Kattenpension en Trimsalon Nij Beets

Mijn naam is Ellen Sjaarda, eigenaar van “Kattenpension / Trimsalon Nij Beets”, en ik sta in voor een vakkundige verzorging van uw kat(ten) en vachtverzorging van uw hond(en)en kat(ten).

Al vanaf mijn jeugd zijn dieren mijn grote passie daarom heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Na mijn middelbare school heb ik de vierjarige opleiding dierverzorging en veterinaire ondersteuning op het Groenhorst College te Barneveld gevolgd. Tijdens de opleiding behaalde ik ook het vakbekwaamheidsdiploma hondentoiletteerbedrijf (hondentrimmen) en het bewijs van vakbekwaamheid (rijksgediplomeerd).

Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren gewerkt in een dierenpension en 8 jaar een eigen dierenpension gehad. In deze tijd heb ik de cursussen verdieping hondenvoeding en kynologisch instructeur gevolgd. In december 2006 heb ik de studie kattengedragstherapeut (bij Tinley opleidingen) met goed gevolg afgerond. Sinds september 2007 ben ik begonnen met het Kattenpension en Trimsalon te Nij Beets.

Bij Trimsalon Nij Beets kunt u terecht voor de complete vachtverzorging van uw hond of kat. Niet alleen rashonden en katten, maar ook rasloze dieren zijn in de trimsalon welkom.

Door mijn jarenlange ervaring kan uw huisdier in elk model worden geknipt dat u wenst. U kunt ook terecht voor een uitgebreide kambeurt, wassen, nagels knippen of alleen advies.

Voor het trimmen van uw huisdier door Ellen kunt u ook terecht in de dierenklinieken van Elke in Drachten of Leeuwarden. Dierenkliniek Elke kunt u vinden in Diersuper Jumper.

Kattengedragstherapie.

Wanneer is een gedrag een probleem? Dit is vaak het geval als de kat
en/of de eigenaar van de kat dit als een probleem ervaart.

Een probleem kan ontstaan door:
Traumatische ervaring.
Nieuw gezinslid.
Verlatingsangst.
Stress.
Welke problemen kunnen eruit voort vloeien?
Onzindelijkheid.
Sproeien in huis.
Agressie.
Zichzelf kapot bijten/likken.
Voorwerpen opeten.
Enz.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Boarding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nij Beets Fryslân

Is Kattenpension en Trimsalon Nij Beets in Krume Swynswei 15, Nij Beets Fryslân 9245 HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wassen diensten in Nij Beets Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nij Beets Wassen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825750]