Kemna

Afdrukken

Is Kemna incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Kemna

Stemna | Stemmenbureau Amsterdam Stemmen spelen een cruciale rol in communicatie. Of het nu gaat om radiocommercials, een voice over bij televisieprogramma’s of andere audioboodschappen; de juiste stem heeft grote invloed op het succes. Overtuigend, intrigerend, warm of nuchter, man of vrouw, een passende stem geeft persoonlijkheid aan uw boodschap. Over StemnaStemna Casting heeft als stemmenbureau een groot bestand van professionele mannelijk en vrouwelijke stemacteurs. Maar we doen meer. We hebben een eigen studio en onze ervaren stemregisseur en geluidstechnicus helpen u graag het beste resultaat te bereiken. We zijn niet de grootste, maar willen wel de beste service bieden. Denken mee over de juiste stem, een passende sfeer, het maximale effect. En zelfs de muziek als dat nodig is. Daar hebben we de kennis voor, de vaardigheden en de ervaring. En, niet in de laatste plaats, de ambitie. GeluidsstudioMet onze geluidsstudio kunnen we opnames doen voor een pitch, casefilm, of online commercial en castings op maat. Onze geluidstechnicus heeft het vak geleerd in de beroemde Wisseloord studio’s dus er is geen sfeer, geen effect of klank die hij niet kan oproepen. Voice over boekenStemna werkt heel pragmatisch en inzichtelijk. Wij vragen een uurprijs van €135,- inclusief geluidstechnicus en stemregisseur. Wij berekenen over het algemeen geen aparte zoekkosten, maar 20% boeking- en handlingfee over de gage van de uitgekozen stemacteur. Contact MAIL:[email protected]@stemna.nl TELEFOON: 020 412 5560

Is Kemna uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714605]