Kidak

Afdrukken

Is Kidak incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Paletlaan 56 , 1339 GA Almere,

E-mail

Over Kidak

KIDAK staat voor 'kinderen onder één dak' en is opgericht om de krachten van de kinderopvang in Almere te bundelen. KIDAK biedt, in de vorm van een samenwerkingsverband, een platform voor directies van kinderopvangorganisaties. KIDAK is, als vertegenwoordiger van aangesloten kinderopvangorganisaties uit Almere, gesprekspartner van beleidsmakers van de landelijke, provinciale en gemeentelijke overheid. Hierbij kan KIDAK zich een mening vormen over de beleidsvoornemens van de gemeente en GGD en daarover advies uitbrengen. De gemeente Almere juicht deze ontwikkeling toe, omdat daarmee breed draagvlak voor het te voeren beleid ontstaat. De kinderopvangsector is hierdoor een serieuze gesprekspartner binnen het lokale beleid, hetgeen gezien de ontwikkelingen van groot belang is. Er gebeurt veel rondom de kinderopvang. Denk aan de ontwikkeling van integrale kindcentra (IKC), harmonisatie, VVE, ouderbetrokkenheid en de doorgaande lijn van kinderopvang naar andere instellingen. Tussen de leden van KIDAK worden ervaringen en ideeën uitgewisseld. Het samenwerkingsverband van KIDAK maakt de weg vrij voor concentratie op het uiteindelijke doel: o.a. het bieden van een goede pedagogisch beleid, het bevorderen van sociale samenhang en het maatschappelijk ondersteunen van gezinnen met jonge kinderen

Andere diensten in de buurt van Almere

Is Kidak in Paletlaan 56, Almere 1339 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderopvangorganisaties diensten in Almere beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Kinderopvangorganisaties per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3762636]