Kinder Pyjamas

Afdrukken

Is Kinder Pyjamas incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kinder Pyjamas

TOFFR is het nieuwe merk kinderpyjama´s voor jongens en meisjes in de leeftijd van 3 t/m 10 jaar. Na ruim 20 jaar inkoopervaring in het Verre Oosten en Europa was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen ook nog eens bleek, dat het lastig was om leuke, betaalbare kinderpyjama’s te vinden, was het idee voor TOFFR snel geboren. Een jaar geleden ben ik met veel zorg, aandacht en plezier begonnen aan de ontwikkeling van een compacte lijn ruiten kinderpyjama’s. Naast de basic pyjama en het nachthemd, onderscheidt het assortiment van TOFFR zich door losse pyjamabroeken die gecombineerd kunnen worden met bijpassende T-shirts. Er is gekozen voor comfortabele, soepele katoenen stoffen. De pyjama’s en T-shirts worden geproduceerd in gerenommeerde fabrieken waar “mens & milieu” centraal staan. TOFFR heeft voor directe verkoop gekozen, zonder tussenkomst van agenten en winkeliers zodat het product betaalbaar blijft en kwaliteit gewaarborgd kan worden. TOFFR staat voor: verantwoord, leuk, stoer, tijdloos en betaalbaar. Deze kinderpyjama's zijn pas het begin van een uitgebreide collectie, houd de TOFFR site dus in de gaten

Is Kinder Pyjamas uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3759668]