Kindercoachkasteel

Afdrukken

Is Kindercoachkasteel incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: het Bolwerk 63 , 8332 GX Steenwijk,

E-mail

Over Kindercoachkasteel

‘Het Leven is het mooiste sprookje.’ Hans Christiaan Andersen Er was eens…. een land, het kindercoachland. Velen hebben al gehoord van dit land en hebben de wens om het land eens te bezoeken. Anderen hebben de grote wens om er te gaan wonen. In dit land is al veel ontdekt en hebben al veel mensen mooie tuinen aangelegd en wegen gemaakt. Maar ook veel gebieden in dit land zijn nog wildbegroeid en moeten nog ontgonnen, bebouwd en bepland worden. De paden zijn daar ook nog vrij smal en soms nog onbegaanbaar. In dit land staat een kasteel, het KinderCoachKasteel. Als je goed kijkt zie je de torentjes van het kasteel een klein beetje boven de bomen uitkomen. Grote en kleine mensen die de weg even kwijt zijn kunnen bij het kasteel even bijkomen, uitrusten en hun weg opnieuw uitstippelen. Ze kunnen bruikbare materialen krijgen om zo met een goede uitrusting op pad te kunnen om nieuwe gebieden te ontdekken. En in dit kasteel is er altijd wel iemand beschikbaar voor een goed gesprek. Van harte welkom in het KinderCoachKasteel. * waar kinderen, jongeren en volwassenen leren om hun problemen om te toveren in levenslessen * waar geïnteresseerden het vak kindercoaching kunnen leren * waar kindercoaches zich verder kunnen ontplooien * waar leerkrachten hun passie leren vertalen naar de onderwijspraktijk * waar nieuwe routekaarten liggen en waar materialen te verkrijgen zijn om nieuwe wegen te kunnen bewandelen. Het KinderCoachKasteel waar de magie van kindercoaching wordt ontdekt

Is Kindercoachkasteel in het Bolwerk 63, Steenwijk 8332 GX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3676995]