Kinderopvang De Lytse Sinnestrieltsjes

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoterlandseweg 81 , 8414 LP Nieuwehorne, Fryslân

E-mail

Over Kinderopvang De Lytse Sinnestrieltsjes

Berneplak “de Lytse Sinnestrieltsjes” is een kleinschalige, erkend particulier geregistreerde organisatie voor kinderopvang. We bieden flexibele dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en voor- en naschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Berneplak de Lytse Sinnestrieltsjes is uniek in haar soort. Niet alleen vanwege de kleinschaligheid maar ook vanwege de centrale ligging in het dorp Nieuwehorne. De kinderopvang is gehuisvest aan de achterzijde in het schuurgedeelte van een verbouwde boerderij en kijkt uit over de landerijen. Bij de boerderij zit 2 hectare land. Daarin lopen schapen, lammetjes (in het voorjaar) en paarden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang De Lytse Sinnestrieltsjes in Schoterlandseweg 81, Nieuwehorne Fryslân 8414 LP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Nieuwehorne Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwehorne Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824259]