Kirby Import Vredenburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoterlandseweg 115 , 8411 XZ Jubbega, Fryslân

E-mail

Over Kirby Import Vredenburg

Kirby Import Vredenburg is al 27 jaar het vertrouwde adres in Nederland betreft de aanschaf, advies of reparatie van uw Kirby. Begonnen in Haarlem, waarna 10 jaar Dronrijp en 12 jaar Drachten zitten we nu in Jubbega met een nevenvestiging in Gorredijk. Ons telefoonnummer is alweer 15 jaar hetzelfde en dat zal ook zo blijven. Tel: 0512-582840. Daar we het langst in Drachten gevestigd zijn geweest, noemen we onszelf dan ook vaak Kirby Drachten. Onze volledig ingerichte bedrijfswagens rijden door half Nederland. Een maal per jaar bellen we alle Kirby eigenaren die bij ons een Kirby hebben aangeschaft op om te vragen of alles naar wens is en/of we ergens mee van dienst kunnen zijn. Helaas zij er vele bedrijven in Nederland die zichzelf profileren als Kirby kantoor. Ook zij zullen u bellen, maar waarschijnlijk met een onbekend nummer of 06 nummer. Hen vind je ook direct op het betaalde gedeelte van Google. De enige echte Kirby site is www.kirby.com Deze is van de Kirby Company in Cleveland Ohio. Hierop kunt u de door Kirby geautoriseerde bedrijven in Nederland vinden. Ook op de website www.directeverkoop.nl/leden/kirby kunt in het Nederlands de geautoriseerde kantoren vinden!

Wij houden van persoonlijk contact en hebben dus geen webwinkel. Wel hebben we alles ruimschoots op voorraad.
Bel: +31(0)512582840 en het wordt nog dezelfde dag verstuurd!

Kirby Import Vredenburg zet zich al 27 jaar in voor een goede service tegen een redelijke prijs!

Let op Kirby's gekocht op het internet zijn nooit splinternieuw of door de Kirby Company geleverd en vallen dan ook niet onder Kirby's garantie plan!

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Industrial Vacuum Cleaners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kirby Import Vredenburg in Schoterlandseweg 115, Jubbega Fryslân 8411 XZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Jubbega Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Jubbega Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820565]