Klaas Dekker

Afdrukken

Is Klaas Dekker incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Klaas Dekker

Mijn naam is Klaas Dekker en ik stel mij graag aan u voor. Bestuurder, gemeentesecretaris, adviseur Tijdens mijn loopbaan heb ik op veel plekken gewerkt; openbaar bestuur, veiligheidssector, afvalsector, thuiszorg, internationaal. Vaak bij grote organisaties die in de knoei zaten. Het lukte meestal snel om weer op orde te komen en vaak weer aan de top van de benchmark. Ik geloof in het belang van een goede overheid. En ik help graag mee deze te verbeteren. Als medewerkers beter functioneren, gelukkiger zijn, worden betere resultaten behaald. Ik geloof in de verbinding tussen mens en organisatie. Ik denk dat het nodig is nieuwe inspirerende verbindingen te maken tussen de overheid en de burgers (en de bedrijven) in onze samenleving. Voor meer informatie over mijn activiteiten verwijs ik u naar mijn LinkedIn profiel. U kunt mij ook een bericht sturen. Naam (verplicht) Email (verplicht) Onderwerp Uw Bericht

Is Klaas Dekker uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688600]