Klaravanballegooie

Afdrukken

Is Klaravanballegooie incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: KD van Ballegooie Opperduit 326 , 2941 AP Lekkerkerk,

E-mail

Over Klaravanballegooie

Klara,s Winkel VAKANTIE SLUITING van 27 JULI t/tm 22 AUGUSTUS Alleen open op 6 augustus en 29 Augustus van 9.30-12.30 uurivm bee bijeenkomsten Klara van Ballegooie is al vele jaren actief met de verkoop van Hobby materialen Hobbystoffen, Quiltstoffen en Oude Handwerkmaterialen naast de webwinkelkunt u ook bij Klara in de winkel aan de Lange Stoep 27 in Lekkerkerk terecht voor deskundig advies en de aankoop van deze Hobby stoffen , Quiltstoffen etc. Openingstijden Winkel: Woendag en Donderdag van 9.30 uur tot 17.00 uur Vrijdag van 13.30 uur tot 17.00 uur Groepen kunnen een afspraak maken Tel: 0180-661119 / 661212 E mail [email protected] Klara,s ArtelierKlara van Ballegooie is ook al vele jaren een vertrouwd adres voor de aankoop van poppen en beren in haar gezellige artelier kunt u een groot aantal poppen van vele bekende poppen en berenmaaksters aanschouwen u bent welkom op onze openhuisdagen voor informatie zie (agenda openhuis) of op telefonische afspraak Klara,s Artelier gevestigd in de prachtige Boerderij Ouderzorg Opperduit 326 te Lekkerkerk hier kunt terecht voor de aankoop van poppen en beren en poppen materialen etc

Is Klaravanballegooie in KD van Ballegooie Opperduit 326, Lekkerkerk 2941 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746045]