Klassieke Muziek Producties

Afdrukken

Is Klassieke Muziek Producties incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 3051 , 2301 DB Leiden,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Klassieke Muziek Producties

Klassieke Muziek Producties is een impresariaat dat muzikale ondersteuning verzorgt voor evenementen, beurzen en personeelsfeesten. Van solist tot compleet orkest. Klassieke Muziek Producties is dé specialist op het gebied van (licht) klassieke muziek. Doordat wij werken met een vast, professioneel geschoold team van musici levert ons impresariaat hoge kwaliteit. Onze vaste orkesten bieden een divers repertoire van Strauss tot de musical Grease. Ook bieden wij op maat muziek voor kick-offs bij de release van uw nieuw product, swingende bedrijfsavonden, of intieme gala diners. Wij kunnen zelfs musicalproducties maken met uw personeel in de hoofdrol. Ook voor kleinere gelegenheden kunnen wij uw muziek verzorgen. Naast muzikale producten in eigen beheer, bemiddelen wij ook voor solisten en kleine ensembles met eigen repertoire. Klassieke Muziek Producties staat voor kwaliteit die klinkt

Andere diensten in de buurt van Leiden

Is Klassieke Muziek Producties in Postbus 3051, Leiden 2301 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Musici diensten in Leiden beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Musici per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3726558]