Kleine Vlinder

Afdrukken

Is Kleine Vlinder incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veldbies 8 , 1657 KG Abbekerk,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kleine Vlinder

Als je baby overlijdt tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte is dit een zeer ingrijpende gebeurtenis.Kleine vlinder heeft een lief mandje of kistje voor je overleden baby. Er moet veel geregeld en gekozen worden voor het afscheid, terwijl je hier misschien nog nooit bij stil hebt gestaan. Vaak is er geen tijd of mogelijkheid om zelf op zoek te gaan of iets te maken om je kindje een mooi rustplekje te geven. Kleine Vlinder heeft mooie, lieve mandjes en ledikantkistjes met bijpassende kleertjes die kunnen bijdragen aan een liefdevol afscheid als je baby overleden is. De afscheidsmandjes en kistjes zijn met veel liefde en zorg gemaakt en voldoen aan de wettelijke regelgeving betreffende begrafenis en crematie

Is Kleine Vlinder in Veldbies 8, Abbekerk 1657 KG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3706017]