Komatic

Afdrukken

Is Komatic incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Coothplein 41A , 4811 ND Breda,

E-mail

Over Komatic

Komatic geeft verlichting De wereld van het licht is best ingewikkeld… LM 80 B10, lichtkleur, lux waarden, IP66, depreciatie, heatsink, onderhoudsfactor, NBN 12464 normering, 50.000 branduren, TCO/ROI berekeningen, Dali, Wieland, subsidie- en fiscale regelingen; en zo verder. Gaat bij u het licht al uit? Is het niet prettig als u helder advies krijgt op het gebied van licht? Geheel gebaseerd op uw eisen en wensen? Zeker met de opeenstapeling aan innovaties is het goed te weten dat Komatic het overzicht bewaart en geheel onafhankelijk de beste lichtoplossingen voorlegt. Komatic adviseert in alle zakelijke, industriële en openbare omgevingen. Bij nieuwbouw, renovatie, uitbreiding, ter vervanging of optimalisatie. Maak vrijblijvend kennis en ontdek dat er veel te besparen valt, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu

Is Komatic in Van Coothplein 41A, Breda 4811 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3728587]