Rendamax optimaliseert Shop Floor met Barcodeapplicatie van Korade geïntegreerd met Infor Baan IV

Rendamax optimaliseert Shop Floor met Barcodeapplicatie van Korade geïntegreerd met Infor Baan IV van Korade

Door: Korade  20-07-2009

Hiermee Rendamax slaat een dubbelslag met een optimalisatie van zowel de interne als de externe keten. Leon Brouns, ICT Manager Rendamax: “We gaan met deze optimalisatie ons eigen proces optimaliseren en tegemoet komen aan de wensen van onze klanten om producten te voorzien van uitgebreide labels met informatie opgeslagen in barcodes. Dat past prima in het compromisloos streven van Rendamax naar maximale klanttevredenheid in combinatie met het voldoen aan de meest geavanceerde eisen van de verschillende markten. In Korade hebben we hierin een prima partner gevonden met diepgaande Infor Baan expertise en een eigen naadloos op Baan IV te integreren barcodeplatform ”

“Ik ben blij met de keuze voor en het vertrouwen van Rendamax in Korade en verwelkom ze met veel genoegen als nieuwe opdrachtgever”, aldus Marcel Croonen, Commercieel Directeur van Korade. “Steeds meer ondernemingen onderkennen de toegevoegde waarde van onze oplossingen rondom het Infor ERP platform. Of het nu gaat om barcodescanning, het integreren van een Webshop of Inkoopportaal, Korade in in staat de efficiency binnen bedrijven sterk verbeteren. Dat bewijzen we al meer dan 10 jaar door onze 100% focus op oplossingen voor Infor ERP gebruikers. Door onze zeer ruime ervaring met optimalisatie projecten rondom Infor Baan IV, ERP en ERP LN staan we garant voor een kwalitatief hoogwaardige aanpak met een duidelijke focus op de terugverdientijd.”

Over Rendamax: Rendamax, gevestigd te Kerkrade, is een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige (condenserende) verwarmingstechnologie voor professioneel gebruik. Rendamax maakt sinds eind 2001 onderdeel uit van de Italiaanse Ariston Thermo Group, een wereldwijde marktleider op het gebied van productie en verkoop van verwarmingsapparatuur (CV-installaties, tapwaterketels en airconditioning). Door de samengang met de Ariston Thermo Group neemt Rendamax nu een nog vooraanstaander positie in de verwarmingsindustrie in en kan de succesvolle groeistrategie verder vorm gegeven worden.

De huidige positie in Europa is een gevolg van onze consequente focus op onze kerncompetenties en het compromisloos streven naar maximale klanttevredenheid in combinatie met het voldoen aan de meest geavanceerde eisen van de verschillende markten. Op basis van ons unieke platformconcept worden de producten zowel onder het Rendamax merk als ook onder meerdere klantmerken verkocht.

Over Korade BV: Korade (www. korade. nl) is een klantgerichte ICT dienstverlener met een focus op ERP-dienstverlening rondom de Infor Baan & ERP LN producten. Korade is in Nederland de grootste onafhankelijke Infor dienstverlener, gebaseerd op het aantal consultants alsmede het loyale klantenbestand. De organisatie onderscheidt zich door jarenlange ervaring en resultaatgerichte werkwijze. Korade heeft een zeer uitgebreide ervaring in zowel de uitvoering van implementaties, migraties en support als ook de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op deze wijze levert Korade een maximale bijdrage aan de doelstellingen van haar klanten.

Tevens levert Korade extra funnctionaliteit rondom het Infor ERP LN en Baan systeem middels krachtige oplossingen zoals iqbs Bussiness Intelligence, RF / Barcodescanning, WebPortalen voor Inkoop, Verkoop en Service en SharePoint integratie

Korade, 100% focus op Infor ERP LN en Infor Baan.