Korteweg Drs Addy GZ psycholoog

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 28 , 7722 LR Dalfsen, Overste

E-mail - Geen ingevoerd

Over Korteweg Drs Addy GZ psycholoog

Hoe zinloos

Om je leven te verspillen

Aan het bevechten van vijanden

Hoe dwaas

Om je leven geen betekenis te geven

Terwijl een menselijk lichaam

Zo’n zeldzaam geschenk is.

Boeddhistisch gezegde

Langzamerhand is het voor iedereen wel duidelijk dat lichaam en geest intens met elkaar verbonden zijn. Bij een gedachte of een gevoel gebeurt er ook iets in je lichaam. Als je voelt dat je lichaam aanspant, is er vaak ook een emotie bij, of een gedachte.

Wij zijn erg gewend geraakt om prestatiegericht te zijn. En als ontspanning is er dan nu een hele trend gericht op 'wellness' zodat we op bepaalde momenten ook mogen genieten van lekker eten, sauna of meerdere vakanties. Naast inspanning is ontspanning belangrijk.

Deze balans is nodig; daarmee is er echter nog geen integratie tussen de 'mannelijke' doelgerichte kant en de 'vrouwelijke' kant van beleving en ontspanning.

Lichaamsgerichte therapie biedt deze integratie. Het staat met één been in de traditie van doelgerichtheid en zorgvuldig onderzoek naar de achtergrond van klachten. Het andere been staat in de traditie van mindfulness en vergroting van bewustzijn van het Hier en Nu (verkennen van gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen).

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dalfsen Overste

Is Korteweg Drs Addy GZ psycholoog in Kerkstraat 28, Dalfsen Overste 7722 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Therapie diensten in Dalfsen Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dalfsen Therapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825163]