Kpn Critical Communications

Afdrukken

Is Kpn Critical Communications incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Röntgenlaan 75 , 2719 DX Zoetermeer,

E-mail

Over Kpn Critical Communications

Weet u dat er in logistieke- en bedrijfsprocessen veel tijdwinst te behalen is als medewerkers goed bereikbaar zijn? Er ongevallen fataal aflopen of dat enorme schade ontstaat, omdat hulpverleners niet of te laat te bereiken zijn via de algemene communicatiemiddelen? Bij calamiteiten neemt de druk op organisaties snel toe. Men dient adequaat te kunnen reageren om snelle en doeltreffende maatregelen te kunnen nemen. Calamiteiten vergen het uiterste van uw communicatiesysteem. Als elke seconde telt of als u uw bedrijfsprocessen efficiënter wilt inrichten, is betrouwbare communicatie van wezenlijk belang. Kies dan voor portofonie van KPN. Een portofoon blijft, onafhankelijk van het lichtnet, functioneren en biedt te allen tijden een open en efficiënte (groeps-)communicatie

Is Kpn Critical Communications in Röntgenlaan 75, Zoetermeer 2719 DX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3755596]