Krattoppy

Afdrukken

Is Krattoppy incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Krattoppy

De Krattoppy is een handig hulpmiddel voor kratjes die dagelijks gebruikt worden privé en bedrijfsmatig. Kratjes zijn los te koop van verschillende merken stapelbaar en met of zonder deksel. Deksel daar zit vaak het probleem. De deksel sluit niet als de krat te vol is andere kratten schuiven er bij vervoer vanaf omdat de randjes slijten waar de gestapelde krat zijn houvast moet hebben , breken nogal eens of raken zoek ,als de krat te vol is heb je aan het deksel niets meer, zonder deksel is de inhoud onderhevig aan stof ,water of andere omgevingsinvloeden. De kratoppy is een zuinig en duurzaam middel om deze problemen op te lossen. Krattoppy produceert afdekhoezen voor kratten in de meest brede zin. We produceren standaardmodellen en modellen compleet op maat naar de wensen van de klant. Een van onze producten is de

Is Krattoppy uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3779398]