Krijnen Mediaproducties

Afdrukken

Is Krijnen Mediaproducties incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Slibroek 26b , 5081 NS Hilvarenbeek,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Krijnen Mediaproducties

Uw boodschap komt tot leven. Om uw doelgroep maximaal te overtuigen gaan we niet over één nacht ijs. Met een creatief idee en een professioneel script in de hand, bouwen we stap voor stap aan een High End audiovisual in HD of DVCAM kwaliteit. Hierbij bieden wij een one-stop-shop concept. Kortom, we hebben alles in eigen huis. De producties worden geleverd op DVD video, BlueRay Disc, DVD rom of in diverse online toepasbare formaten. Uniek hierbij is onze eigen ontwikkelde afspeelsoftware voor gebruik van video bij presentaties op laptop of internet. Topkwaliteit video en maximale grafische mogelijkheden van formaat. 2D en 3D animaties Om videoproducties nog levendiger te maken of boodschappen sterker aan te zetten integreren we 2D en 3D animaties in onze producties. Vliegende producten, surrealistische weergaven, niets is te gek. Live registratie: van congres tot concert Door onze meerjarige ervaring met live registraties zijn wij in staat met meerdere camera’s, live regie en 48 sporen digitale audio-opname uw evenement tot in detail vast te leggen. Voor congressen gebruiken wij onze, in eigen huis ontwikkelde Iris Congresreviewer, waarbij spreker en PowerPoint gelijktijdig in een sche

Is Krijnen Mediaproducties in Slibroek 26b, Hilvarenbeek 5081 NS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3762479]