Kringgroep Rijnmond

Afdrukken

Is Kringgroep Rijnmond incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dijkje 165 , 2987 VK Ridderkerk,

E-mail

Over Kringgroep Rijnmond

Kringgroep Rijnmond is opgericht op 17 september 1965. Deze vereniging is aangesloten bij de Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden. Binnen de kringgroep wordt er aandacht geschonken aan de africhting en kynologie. Binnen de kringgroep is er in ruime mate ervaring met betrekking tot de africhting en kynologie. Tevens wordt er bij de kringgroep een puppycursus gegeven welke vooral voor nieuwe leden zeer aantrekkelijk is om te volgen. Op deze website kunt u meer informatie vinden. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u een keer komen kijken om kennis te maken dan bent u uiteraard van harte welkom

Andere diensten in de buurt van Ridderkerk

Is Kringgroep Rijnmond in Dijkje 165, Ridderkerk 2987 VK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Duitse Herder diensten in Ridderkerk beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Duitse Herder per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3755091]