Kuipers Waterbouw Dokkum BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hendoweg 11 , 9101 PC Dokkum, Fryslân

E-mail

Over Kuipers Waterbouw Dokkum BV

Kuipers Waterbouw Dokkum B.V. heeft zich sinds 1995 gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse waterwerken, zoals het baggeren van vaarwegen, het bouwen van bruggen, het aanleggen van walbeschoeiingen, meerpalen, steigers en terrassen.

Zowel overheden, bedrijven als particulieren kunnen wij hiermee van dienst zijn. Wij zijn gevestigd in Dokkum en hebben, na diverse uitbreidingen, de beschikking over circa 6000 m2 bedrijfsterrein aan de Dokkumer Ee.

Ook maken wij hout antislip door machinaal een antislipstrip, de Kuierstrip, aan te brengen in dekplanken waarin vooraf een zwaluwstaart gefreesd wordt.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Engineers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dokkum Fryslân

Is Kuipers Waterbouw Dokkum BV in Hendoweg 11, Dokkum Fryslân 9101 PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dokkum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dokkum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739562]