Kunst & Cultuurroute Middelburg

Afdrukken

Is Kunst & Cultuurroute Middelburg incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Korendijk 58 , 4331 HP Middelburg,

E-mail

Over Kunst & Cultuurroute Middelburg

Beleef kunst en cultuur met de Kunst & Cultuurroute Middelburg!Elke eerste zondag van de maand openen de deelnemers van de Kunst & Cultuurrroute Middelburg speciaal voor u hun deuren. U kunt dan van 13.00 tot 17.00 uur gewoon binnenlopen, rondkijken en kennismaken met de makers van al het moois dat u ziet. U kunt de deelnemers herkennen aan de vlag met het logo van de Kunst & Cultuurroute, zoals linksboven op deze website te zien is.Naast de activiteiten door de routedeelnemers, organiseren werkgroepen soms thema-activiteiten om aan de route een speciaal accent te geven. U kunt hierbij denken aan De Sprekende Gevels , De Smaak van Kunst of Poëzie. Een overzicht van de werkgroepen kunt u hier bekijken.Voor actuele activiteiten van KCRM route en activiteiten van deelnemers kijk u op de nieuwspagina. Om plattegronden te downloaden gaat u naar downloads

Is Kunst & Cultuurroute Middelburg in Korendijk 58, Middelburg 4331 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3735690]