La Folie Luchters & Antiquiteiten, een zaak met een eigen gezicht in hartje Den Bosch.

La Folie Luchters & Antiquiteiten, een zaak met een eigen gezicht in hartje Den Bosch. van La Folie

Door: La Folie  24-04-2007

La Folie Luchters & Antiquiteiten, een zaak met een eigen gezicht in hartje Den Bosch.

In een van de oudste straatjes van Den Bosch bevindt zich de markante zaak La Folie. Eigenaar Peter Damen opende zijn deuren in 1987 en sindsdien is deze zaak niet meer weg te denken uit de rand van de Bossche binnenstad. Het is heerlijk snuffelen in deze winkel op zoek naar dat ene meubelstuk of accessoire, waarmee men een eigen accent kan geven aan zijn of haar interieur. La Folie biedt een uitgebreide range aan authentieke spiegels, kroonluchters, antieke buitenmeubelen, glas-in-lood en opvallende accessoires, die alles behalve doorsnee zijn.

Van particuliere tot complete horeca inrichting.

Begonnen met het opknappen van oude meubels is Peter Damen van La Folie zich verder gaan specialiseren in het renoveren van authentieke spiegels, kroonluchters, antieke buitenmeubelen en glas-in-lood in art-deco stijl. In feite staat eigenaar Peter Damen open voor allerhande afgeschreven meubelen en accessoires, die hij herstelt in oude eer en glorie. Zelfs horecazaken die een eigen sfeer willen neerzetten in hun zaak, weten La Folie te vinden voor tafels,
kroonluchters en andere sfeerverhogende attributen.

Voor mensen met smaak en stijl.

Met gevoel van gastvrijheid komen de muzikale klanken je op straat al tegemoet door de geopende deuren. In La Folie waan je je terug in de tijd. De tijd van Ot en Sien aan de ene kant, een zaak die aansluit bij de wensen van de eigentijdse consument aan de andere kant. Maar met een ding gemeen: een neus voor authentieke spullen in hun interieur. Dit als contrast of als verlengstuk van de verdere inrichting. La Folie, niet alleen een zaak met een eigen gezicht, maar ook een zaak waarmee de klant met smaak en stijl zijn eigen gezicht binnenshuis kan creëren.

La Folie, Luchters & Antiquiteiten

Uilenburg 1

’s-Hertogenbosch

www.lafolieantiek.nl

073 - 613 1400