Open dag FC Groningen, druk bezocht, Laagste-Maandlasten C.V.

Door: Laagste-maandlasten  27-07-2009
Trefwoorden: Hypotheek, Autoverzekering, Reisverzekering

De open dag van FC Groningen was dit jaar erg druk bezocht. Het was geweldig mooi weer,  Het promotie team van Laagste-Maandlasten C.V. heeft open dag van FC Groningen als zeer gezellig en zeer druk ervaren. Er was zeer veel belangstelling voor het Safety First Verzekeringen Pakket.
Veel vragen waren er over bijvoorbeeld de auto verzekeringen, motor verzekeringen, reis verzekeringen en uitvaat verzekeringen. Natuurlijk waren er ook vragen over de hypotheken en de verschillende soorten hypotheek rente vanaf 1,85 % per jaar.

De mogelijkheid om gratis en vrijblijvend de verzekeringen te laten nakijken werd als zeer prettig ervaren. Er werd veel gebruik van gemaakt.
Ook waren er  zeer veel vragen over zorg verzekeringen. Gelukkig konden wij mededelen dat wij al bezig zijn om een collectieve Laagste-Maandlasten zorg verzekering op te starten. Mocht u ook interesse hebben bij een goedkopere zorg verzekering, dan kunt u dit naar ons emailen.

Ook kunt u bij win € 250,00 aangeven dat u graag een goedkopere zorgverzekering wilt hebben.  Zodra wij de collectieve laaste-Maandlasten zorg verzekering rond hebben zullen wij u gratis en vrijblijvend deze verzekering aanbieden.

Over dee leuke ballonnen actie werd erg veel gesproken en er werd veel aan meegedaan. Wij zullen deze dan ook zeker een keer gaan herhalen.

De collega sponsors en standhouders spraken ook zeer positief over Laagste-Maandlasten C.V.

Trefwoorden: Autoverzekering, Hypotheek, Hypotheek Renteberekening, Inboedel Verzekering, Motor Verzekering, Reisverzekering, Safety First Verzekeringen, Uitvaart Verzekering, Zorg Verzekering,