Las- & montagebedrijf Hiemstra E

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bascohof 19 , 8711 EW Workum, Fryslân

E-mail

Over Las- & montagebedrijf Hiemstra E

Welkom bij Hiemstra Las- & Montagebedrijf.

Hiemstra Las- & Montagebedrijf is gedreven door metaal, of dat nu gaat om staal of edele metalen als RVS en aluminium. Met al enige jaren loondienstervaring op zak zijn we sinds 2007 zelfstandig actief in hoogwaardig laswerk, materiaalbewerking en montagewerkzaamheden. Het werk bestaat onder andere uit de vervaardiging en onderhoud van leidingsystemen, machines en apparaten en is terug te vinden in de (dier)voedings-, petrochemische- en farmaceutische industrie en koudetechniek. Hiemstra Las- & Montagebedrijf staat voor duurzame kwaliteit. De werkzaamheden worden dan ook altijd vakkundig en gecertificeerd uitgevoerd, bij u op locatie of in de eigen werkplaats.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Welder

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Las- & montagebedrijf Hiemstra E in Bascohof 19, Workum Fryslân 8711 EW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Workum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Workum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817396]