Lbp|sight

Afdrukken

Is Lbp|sight incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kelvinbaan 40 , 3439 MT Nieuwegein,

E-mail

Over Lbp|sight

Op 19 februari 2014 is eindelijk duidelijkheid gekomen in een langslepende kwestie inzake windturbinegeluid en hoe om te gaan met de nieuwe normen. Uit de uitspraak blijkt dat er vanuit het zogenoemde overgangsrecht, de op 1 januari 2011 geldende geluidvoorschriften van welke vorm dan ook, gewoon door bleven gelden als een soort van maatwerk tot 1 januari 2014. Dat is op z’n minst opmerkelijk omdat zowel vanuit ministeriele als ook INFOMIL-websites dit duidelijk anders gecommuniceerd werd en er per 1 juli 2011 geen overgangsrecht meer zou hebben gegolden. Maar de uitspraak geeft helaas nog geen volledige duidelijkheid inzake hoe verder om te gaan met maatwerk, want een antwoord op een van de grote hamvragen in het huidige werkveld: “Mag er in de vorm van maatwerk geluid een andere normsystematiek gevolgd worden dan de Lden-systematiek?” laat de Raad van State in het midden. Inmiddels loopt er elders in het land een tweede zaak waar deze kwestie wel inhoudelijk aan de orde zal moeten komen. Er zal dus nog even moeten worden gewacht voordat we het antwoord hierover krijgen. De uitspraak van de Raad van State is hier terug te lezen

Is Lbp|sight in Kelvinbaan 40, Nieuwegein 3439 MT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3691693]