Leckernij

Afdrukken

Is Leckernij incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gasthuisstraat 5 , 5171 GC Kaatsheuvel,

E-mail

Over Leckernij

Graag heet ik u namens alle medewerkers, hartelijk welkom in onze Bistro De Leckernij. Onze, vooral klassieke, keuken, probeert zoveel mogelijk met biologische producten te werken. Veelal komen de ingredienten uit het Brabantse land, maar(bijvoorbeeld)ons wild komt uit de Ardennen en Schotland, omdat daar de keuze groter en vaak ook de kwaliteit beter. Het bistromenu (p.p. 15,00),Leckernijmenu (p.p. € 25,00) en ons seizoenmenu (p.p. € 22,50!) is altijd gemaakt van primeurs en seizoensgebonden gerechten. Kijk op onze vernieuwde kaart die vol staat met leckernijen van eigen streek en land. De bistro, die 7 dagen in de week geopend is, staat bekend om zijn uitgebreide kaart waarvan u heerlijk

Is Leckernij in Gasthuisstraat 5, Kaatsheuvel 5171 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3715141]