Leegstra Notariskantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Blauhusstrjitte 2 , 9104 EV Damwald, Fryslân

E-mail

Over Leegstra Notariskantoor

Notaris Leegstra is uw goedkope notariële adres in NoordOostFriesland. Het kantoor is gevestigd in Damwoude, de hoofdplaats van de gemeente Dantumadeel, centraal gelegen in de regio.

Het kantoor is:

- all-round
- ook Friestalig
- laagdrempelig

Oege Jan Leegstra is geboren in Rinsumageest (gemeente Dantumadeel) en getogen in Dokkum en Trynwâlden (Gytsjerk). In 1987 is hij afgestudeerd in rechten en geschiedenis. Leegstra heeft op diverse kantoren in Friesland en Groningen gewerkt.

Sinds 1 januari 2005 is hij notaris in Damwoude in de gemeente Dantumadeel. In 2005 is hij voorzitter en secretaris geworden van Stichting Dorpsherstel Dantumadeel en van Stichting De Sûkerei (zie www.desukerei.nl)

Het notariskantoor in Damwoude bestaat sinds 1 januari 1905. Oege Jan Leegstra is de opvolger van Gerben Huizinga, die weer de opvolger was van Theunis Ynses de Boer. Notaris De Boer was getrouwd met Richtje Liekeles Miedema, die in de jaren negentig notaris in Metslawier is geweest.

Notaris notariskantoor notariaat agrarisch recht productierechten kavelruil pacht bedrijfsoverdracht huwelijkse voorwaarden erfenis nalatenschap testament samenlevingscontract belasting belastingaangifte belastingzaken estate planning vermogensoverdracht kerkelijk recht kerkrecht ondernemersrecht bedrijfsopvolging schenkbelasting erfbelasting

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Damwald Fryslân

Is Leegstra Notariskantoor in Blauhusstrjitte 2, Damwald Fryslân 9104 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Damwald Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Damwald Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818485]