Lege Knip Kringloopwinkel Heerenveen De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weegbree 70 , 8446 SC Heerenveen, Fryslân

E-mail

Over Lege Knip Kringloopwinkel Heerenveen De

Stichting De lege knip is een stichting voor en door particulieren waar gebruikte goederen worden aan- en verkocht.

In onze kringloopwinkel bieden wij betaalbare tweedehands huisraad en kleding aan. Het aanbod varieert van huishoudelijk kleingoed, meubels, banken, bedden, lampen, kachels en elektrische apparatuur tot gordijnen, broeken, rokken, truien en complete kostuums. Kortom, u kunt van alles bij ons vinden.

Ons doel is om tweedehands en overtollige artikelen aan te bieden aan mensen met een kleine beurs en om zo het milieu te ontlasten. De kringloop bied hiernaast een mogelijkheid om werklozen een zinvolle tijdbesteding te bieden, met het doel om betaald werk te creëren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Clothing & Shoe Stores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lege Knip Kringloopwinkel Heerenveen De in Weegbree 70, Heerenveen Fryslân 8446 SC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kleding diensten in Heerenveen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerenveen Kleding per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817161]