Leiderdorps Kamerorkest

Afdrukken

Is Leiderdorps Kamerorkest incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Ketelaarstraat 26 , 2361 AC Warmond,

E-mail

Over Leiderdorps Kamerorkest

LKO staat voor Leiderdorps Kamerorkest, maar is met zijn 40 leden in feite een compact symfonieorkest dat in de Leidse regio op zo hoog mogelijk niveau concerten geeft. Het LKO bestaat uit gevorderde amateurs en enkele beroepsmusici; het heeft een kernbezetting van veertig strijkers en blazers en beschikt daarnaast over een vaste groep invallers. Het LKO staat onder leiding van Dick van Gasteren en geeft zo'n 5 concerten per jaar inclusief enkele koorbegeleidingen. Het orkest speelt deels bekende en geliefde werken uit het ijzeren repertoire , maar deels zoekt het ook het avontuur om zo weer eens wat nieuws te leren kennen

Andere diensten in de buurt van Warmond

Is Leiderdorps Kamerorkest in Burg Ketelaarstraat 26, Warmond 2361 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kamerorkest diensten in Warmond beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Warmond Kamerorkest per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3694893]