Lenting

Afdrukken

Is Lenting incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schrepel 9 , 1648 GC De Goorn,

E-mail

Over Lenting

Van Henten Legionellapreventie & Installatietechniek. Wij zijn een installatiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in legionellapreventie in al zijn vormen. Om besmetting met legionellabacteriën te voorkomen heeft de overheid regels opgesteld ten aanzien van de leidinginstallaties. Sinds de invoering hiervan zijn er legio bedrijven die legionella beheersplannen en risico inventarisaties opstellen. Echter, installatiebedrijven met specifieke kennis van het uitvoeren en toepassen van de benodigde aanpassingen en beheersmaatregelen zijn bijzonder schaars gebleken. Wij zijn een bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering gediplomeerde installateurs en legionella adviseurs conform BRL 6010

Is Lenting in Schrepel 9, De Goorn 1648 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3790333]