Lijstenmakerij Jan Bazen

Afdrukken

Is Lijstenmakerij Jan Bazen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 3231 BJ Brielle,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Lijstenmakerij Jan Bazen

Welkom bij Jan Bazen Lijstenmakerij v.o.f. Om u een idee te geven wat wij voor u kunnen betekenen, hebben wij een kleine selectie op deze site geplaatst. Wilt u de gehele collectie bezichtigen, dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij verkopen oude kaarten, gravures, etsen en prenten. U kunt uw aanvraag ook telefonisch of per e-mail doorgeven. Mocht hetgene wat u zoekt niet in de winkel te vinden zijn, dan kunt u het ook altijd bij ons bestellen. Lijstenmakerij Jan Bazen is gespecialiseerd in het inlijsten van o.a. oude prenten, etsen, kaarten, gravures, borduurwerken, posters, foto's, etc. Wij verzorgen het inlijstwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Wij maken ook schilderijen schoon, reinigen ook oude etsen en gravures en ook voor lichte restauraties van gravures en etsen kunt u bij ons terecht. Lijstenmakerij Bazen, het inlijstadres voor Voorne-Putten, Rozenburg, Rotterdam en omstreken. Al meer dan 50 jaar ervaring in het inlijsten

Andere diensten in de buurt van Brielle

Is Lijstenmakerij Jan Bazen in Brielle 3231 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Passepartout diensten in Brielle beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Brielle Passepartout per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3702006]