Nieuwe vakantiebestemming in Andalusie, Zuid Spanje.

Door: Villas del Alba  11-08-2011
Trefwoorden: Vakantie, Groepsaccommodatie, Golfreizen

    

Villas del Alba is open en running.

Villas del alba is in Mei van 2011 geopend door Jeroen de Vries en Corinne van der Meer en is gevestigd in Alhaurin de la Torre, het echte Spanje, Andalusie, nabij Malaga.

Corinne, bouwkundig ingenieur en Jeroen, opticien, beiden hard werkend in Nederland, keken elkaar aan tijdens een vakantie in het verre Australie en besloten er te blijven.

Tien jaar (en twee dochters verder) verbleef de familie in een klein plaatsje aan de westkust van Australie om er te zwemmen met de walvishaaien en mantaroggen.

Tot er zich een droom mogelijkheid voordeed om een kleinschalig resort in Spanje op te kunnen zetten.

Corinne en Jeroen, die elkaar in 1988 in Spanje !! leerden kennen, keken elkaar weer aan ……..

Ze hoefden niet lang na te denken en met 4 rugzakken vol herinneringen vertrokken ze naar het prachtige Alhaurin de la Torre in Zuid Spanje om Villas del Alba om te toveren tot een waar paradijs.

Na een komplete renovatie biedt Villas del Alba plaats aan 2 tot 18 personen in 3 Villas, ieder met 3 slaapkamers en 2 badkamers, een komplete keuken, een prive terras met eigen barbecue.

Er is een groot zwembad en een ruime jacuzzi.

De Costa de sol wordt ook wel de Costa del golf genoemd, vanwege de vele aanwezige golfbanen.

Villa del Alba ligt naast Lauro golf met 27 holes en de prachtige bergachtige omgeving biedt geweldige uitzichten en uitdagende fietsroutes.

Trefwoorden: Accommodatie te huur, Alhaurin de la Torre, Malaga, Familie reizen, Familie vakanties, Golf Vakanties, Golfreizen, Groepsaccommodatie, Groepsvakanties, Vakantie, Vakantiehuizen te huur, Villas te huur,