Henk Aarts

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wouterstraat 36 , 5966 PR America, Limburg
Horst aan de Maas, Land van Peel en Maas

E-mail

Over Henk Aarts

Henk Aarts is dé barbecue en buffet specialist. Vanuit onze ambachtelijke slagerij verzorgen wij complete barbecue- en buffetarrangementen. Eenvoudig online bestellen, inclusief borden, bestek, gas-bbq, gratis bezorgd in de regio en de afwas is voor ons!

Maar er is nog meer..
Barbecuen is onze passie. We houden van vuur, rook en knisperende houtskolen. We houden van koken, smaak en mensen geïnteresseerd maken in wàt ze eten. Met ons 'Live Cooking' menu bent u verzekerd van een culinaire BBQ beleving op uw feest. Een BBQ kok zal u en uw gasten voorzien van een gevarieerd menu. Wilt u doorlopende hapjes verspreid over de avond, of een luxe gangen diner bereid op onze keramische houtskool grills met begeleidende wijnen? Alles is mogelijk! Altijd een menu, speciaal voor u samengesteld.

Nu maken we het ook helemaal af!
Want ook voor inrichting van uw feestlocatie, dranken arrangementen, licht, geluid en tentenverhuur kunt u bij ons terecht. Wij maken voor ieder budget en voor elk soort feest een passende offerte op basis van onze jarenlange ervaring. Ook levering van bedienend personeel is mogelijk! U hoeft zelf dus alleen nog maar te genieten.

Wilt u meer informatie over onze smakelijke diensten? Neem dan contact met ons op!

Openingstijden

Ma
-
Di
Gesloten
Wo - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HenkAartsBBQ/

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Henk Aarts in Wouterstraat 36, America Limburg 5966 PR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in America Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten America Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in America Limburg, 5966 PR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741079]