www.laserkopen.com - Laserpen Kopen

Afdrukken

Is www.laserkopen.com - Laserpen Kopen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amsterdam, 3641 Amsterdam , 1000AE Amsterdam, Limburg

E-mail

Over www.laserkopen.com - Laserpen Kopen

Dit is een 2000mW groene laserpen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html

Deze laser maakt gebruik van de krachtige laserdiode als de lichtbron, projecteren zeer zichtbaar referentie punt duidelijk en nauwkeurig op gerichte oppervlakken. Het is ontworpen met de binnenste metalen koellichaam temperatuur controle stabilisatiesysteem, zorgen voor de beste prestaties in alle soorten lijn meting velden. Niet hetzelfde als een formeel gebruikte laserpennen, deze laser is ook ontworpen met DC input voeding, waarmee 24 uur continue werking van deze laser gadgets zonder gestoord te worden.

Zodra het richten van afstand te lang is, zal menselijke ogen niet in staat om accuraat richt met een eenvoudige sticker. Het is heel moeilijk te krijgen hoge nauwkeurigheid stip met een eenvoudige sticker, maar deze groene laser met heel helder licht emitterende van de 532nm laserdiode, die is helder en zichtbaar genoeg om nauwkeurige uitlijning in alle toepassingsgebieden. U kunt hier laserpen kopen.

De tijd die gebruikers zijn het wijzen van het op gerichte oppervlakken, het kan altijd project super zichtbaar en helder rood licht plek met de kleinst mogelijke tekengrootte en dimensie in de vereiste afstand. Geen kwestie op wat voor soort werkafstand, gebruikers kunnen gewoon de gratis en eenvoudig aanpassing van focus tot het krijgen van een ideale test en kalibratie efficiënt maken. Wanneer gebruikers zijn het maken van een goede baan, moet de krachtige laserpen worden gemonteerd op de machines of apparatuur.

Kaart

Producten en diensten

1000mW groene laserpen van www.laserkopen.com - Laserpen Kopen thumbnail

1000mW groene laserpen

01-07-2016

Laserpen 1000mW: http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html De laserstraal wordt geleverd in alle kleuren - gaan voor groen of paars voor een betoverend effect. U kunt hen het beste van alle…Is www.laserkopen.com - Laserpen Kopen in Amsterdam, 3641 Amsterdam, Amsterdam Limburg 1000AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Amsterdam Limburg, 1000AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814424]