Fysiotherapie Phycura

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 18 , 5991 AT Baarlo lb, Limburg

E-mail

Over Fysiotherapie Phycura

Phycura levert een hoge mate van kwaliteit in zorg door de gespecialiseerde en geregistreerde fysiotherapeuten en heeft een transparante en open managementstructuur. Dit is vastgelegd in onze HKZ certificering.

Missie

Phycura streeft naar het leveren van resultaatgerichte en doelgerichte deskundige zorg in een multidisciplinair karakter.

Onze kracht bevindt zich in het behandelen van complexe fysieke en psychosomatische problematiek middels diverse gespecialiseerde technieken. Directe samenwerking en overleg met gespecialiseerde artsen en verloskundigen staat hierin centraal. Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke begrippen in onze visie waardoor specifieke beweegprogramma's ontwikkeld worden waarbij meetbaar en doelgericht getraind wordt. Daarnaast staat individuele revalidatie van klachten waarbij regelmatige evaluatie plaatsvindt naar verwijzers of opdrachtgevers en begeleiding van werkhervatting centraal.

Onze aandacht gaat daarnaast uit naar het opbouwen van een expertisecentrum waar vrouwen in een pre- en postpartumfase voor volledige zorg terechtkunnen. De deskundigheid is op Masterniveau. Het multidisciplinaire karakter voor deze specifieke doelgroep wordt uitgebreid door middel van samenwerking met gynaecologen, verloskundigen, coaches en lactatiekundigen. Ook na de postpartumfase kunnen ouders terecht voor deskundige fysiotherapeutische zorg van hun baby's en kinderen.

Phycura investeert binnen het fysiotherapeutisch team naast verdere specialisatie in vaktechnisch handelen, in het ontwikkelen van onze bedrijfsfilosofie zoals beschreven in de visie.

Visie

Een mens bekijken vanuit zijn totale menszijn, niet slechts een deelstukje wat ziek is of klachten heeft…. Maar kijken vanuit een periscoop om zo de omgeving waarin een mens leeft mee te nemen net als hetgeen de mens mee te kampen heeft. Fysieke en mentale klachten hebben een directe impact op je kwaliteit van leven.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Phycura-181922401951212/
Twitter: https://twitter.com/Phycura

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Phycura in Markt 18, Baarlo lb Limburg 5991 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Baarlo lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarlo lb Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarlo lb Limburg, 5991 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826985]