Knooppunt Baarlo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruisstraat 3 , 5991 EM Baarlo lb, Limburg

E-mail

Over Knooppunt Baarlo

Knooppunt Baarlo is door zorgverzekeraars beoordeeld als Pluspraktijk en Topzorg praktijk. In Noord-Limburg zijn er in totaal slechts drie van dergelijke praktijken te vinden. Een Pluspraktijk is een fysiotherapiepraktijk die niet alleen voldoet aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaat. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Knooppunt Baarlo terecht voor beweegprogramma´s en is de kwaliteit inzichtelijk gemaakt.

Een Pluspraktijk onderscheidt zich op verschillende onderwerpen, waaronder de kwaliteit en de bereikbaarheid. U heeft minder behandelingen nodig, waardoor de kans kleiner is dat u de behandelingen zelf moet betalen. Daarnaast is er sneller resultaat waardoor u weer eerder kunt functioneren in uw privéleven en in uw werk.

Iedere fysiotherapeut binnen Knooppunt Baarlo werkt multidisciplinair en is continu bezig met het verbeteren van kwaliteit van zorg.
Naast fysiotherapie kunt u ook voor diverse andere disciplines bij ons terecht. Kijkt u hiervoor op onze website www.knooppunt-centrum.nl

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Knooppunt Baarlo in Kruisstraat 3, Baarlo lb Limburg 5991 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Baarlo lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarlo lb Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarlo lb Limburg, 5991 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827376]