Incosi Collections

Afdrukken

Is Incosi Collections incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Goghstraat 19 , 5991GS Baarlo, Limburg
Land van Peel en Maas, Peel en Maas

E-mail

Over Incosi Collections

Wie van wonen in landelijke stijl houdt moet zeker eens bij Incosi Collections kijken! Meubels en woonaccessoires in landelijke stijl voor sfeervol en stoer wonen. Incosi heeft tevens een mooie collectie linnen woonaccessoires en kledingaccessoires en een geweldige lijn krijtverf van Creta et Aqua. Minimaal 4 x per jaar worden nieuwe eigen producten op de markt gebracht gemaakt van mooie materialen en voor ieder budget. Daarnaast heeft Incosi ook unieke vondsten; vaak eenmalige antieke of brocante stukken die nieuw leven ingeblazen krijgen. Van oude kasten tot luiken of kruiken. De herkomst is vaak bekend en bij twijfel worden stukken getaxeerd om alle achtergronden en waarden te leren kennen.

Incosi houdt van stoer, rust, contrasten in kleur en materiaal en eerlijke prijzen. Ook heeft zij een voorkeur voor ecologisch verantwoorde producten. Wonen in landelijke stijl met brocante en landelijke meubels is stoer met Incosi en maakt het tot een "way of living"!

Natuurlijke materialen en landelijke decoraties
Incosi Collections werkt met veel soorten natuurlijke materialen die je kunt toepassen in je huis. Naast duurzame materialen te gebruiken proberen wij ook zo milieubewust mogelijk te werken. Materialen als hout (FSC gekeurd), riet, bamboe, touw of jute, maar ook leer, keramiek, staal, katoen, wol en vilt worden gebruikt.

Drijvende kracht achter Incosi Collections is Janneke Wijma. Al 20 jaar ontwerpt en vervaardigt zij meubels en is altijd bezig met interieur, architectuur, texturen en kleur. Grote projecten als totale renovaties en verbouwingen van oude huizen zijn niet vreemd voor haar, waardoor zij de ziel en het karakter van huizen haarfijn aanvoelt. De inrichting wordt zodanig verfijnd, dat iedere bezoeker het gevoel krijgt alsof hij in een warm, gezellig maar vooral persoonlijk huis binnenkomt. Zij weet een intieme sfeer te creëren met meubelstukken en woonaccessoires uit verschillende landen en van uiteenlopende leeftijden.

Kaart

Is Incosi Collections in Van Goghstraat 19, Baarlo Limburg 5991GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Meubels diensten in Baarlo Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Baarlo Meubels per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Baarlo Limburg, 5991GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814592]