Verloskundige Praktijk Westenberg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 7 , 6099 BH Beegden, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Verloskundige Praktijk Westenberg

Sinds 1987 is mijn verloskundige praktijk gevestigd in het mooie Beegden. Voor die tijd ben ik 5 jaar als klinisch verloskundige werkzaam geweest in het Laurentius ziekenhuis te Roermond. In principe werk ik alleen in de praktijk,maar er is een samenwerking met Lilian Custers,de verloskundige van de praktijk in Grathem voor de weekends en vakanties. Omdat de praktijk klein is,wordt er voor de controles ruim tijd ingepland.(15-30 min.)
En als U ongerust bent kunt U altijd even tussendoor komen.Professionele maar ook persoonlijke begeleiding is onze sterke kant.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beegden Limburg

Is Verloskundige Praktijk Westenberg in Dorpstraat 7, Beegden Limburg 6099 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Echografie diensten in Beegden Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beegden Echografie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beegden Limburg, 6099 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817525]