A.S. Lifttechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schuttersstraat 27 H , 6191 RZ Beek lb, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over A.S. Lifttechniek

Uitgebreide kennis en ruime ervaring van onze lifttechnici zorgen ervoor dat A.S. Lifttechniek veelzijdig kan worden ingezet. Of het nou gaat om reparaties, onderhoud of modernisering van een bestaande liftinstallatie; A.S. Lifttechniek is van alle markten thuis, ongeacht type en fabrikaat van de lift.

Daarnaast kunt u met een gerust hart onze hulp inschakelen voor een second opinion.
Ook voor een gedegen en onafhankelijk advies kunt u bij A.S.Lifttechniek terecht.

Hierbij staat u als klant centraal, ook zonder onderhoudscontract. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat de lift voor u een ‘toegankelijk’ begrip wordt. Tenslotte bent u eigenaar van de liftinstallatie en niet de onderhoudspartij. Wij denken met u mee en verliezen de belangen van u als klant niet uit het oog en adviseren u daar waar noodzakelijk.

Ook een offerte die u heeft ontvangen van uw huidige onderhoudsfirma kunnen wij voor u toetsen en/of beoordelen.

Daarnaast verzorgen wij voor u ook eventueel een meerjaren onderhoudsplanning. A.S. Lifttechniek biedt u diverse mogelijkheden voor een onderhoudscontract aan, waarmee u zich verzekerd weet van betrouwbaar en vakkundig onderhoud. Pluspunt is dat u niet verplicht bent om een langlopende contracten af te sluiten. Integendeel, per jaar kunnen we de situatie opnieuw bekijken.

Preventief onderhoud kan nog zo zorgvuldig worden uitgevoerd, dat wil natuurlijk niet zeggen dat er nooit eens iets kapot kan gaan. Maar ook dan kunnen wij u snel van dienst zijn dankzij onze 24-uurs bereikbaarheidsdienst die we via een centrale meldkamer geregeld hebben. Goede service en snel kunnen reageren op vragen van klanten, vinden wij namelijk net zo vanzelfsprekend als het leveren van goede kwaliteit.

Uw lift beweegt, zo ook de liftenbranche

Sinds jaar en dag wordt de liftenbranche ‘gedicteerd’ door de vier grote liftenfabrikanten (Kone, Thyssen, Otis en Schindler).

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Conveyors, Elevators, Hoists & Slings

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is A.S. Lifttechniek in Schuttersstraat 27 H, Beek lb Limburg 6191 RZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Beek lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beek lb Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beek lb Limburg, 6191 RZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3749205]