Huisartsenpraktijk Beek Centrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Sonsbeecklaan 1 A , 6191 JL Beek lb, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisartsenpraktijk Beek Centrum

Welkom op de website van: Huisartsenpraktijk Beek Centrum

De praktijk is gelegen in het centrum van Beek. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op de markt, met uitzondering van de woensdagochtend in verband met de weekmarkt. Vergeet uw parkeerschijf niet!

Aangrenzend aan de praktijk ligt het Maatschappelijk Medisch Centrum (MMC) waarin onder andere een logopediste, de thuiszorg, een verloskundige, een tandarts, onze praktijkondersteuners, een diëtiste en het consultatiebureau gevestigd zijn.

Per 23 december 2010 is onze praktijk geaccrediteerd, dat wil zeggen dat door het Nederlands Huisarts Genootschap (NHG), de beroepsvereniging van huisartsen, een kwaliteitskeurmerk is toegekend. Dit kenmerk laat zien dat de praktijk voldoet aan strenge eisen, actief werkt aan het optimaliseren van kwaliteit en systematisch werkt aan verbetering van de zorg.

Onze praktijk is een opleidingspraktijk en werkt nauw samen met de Universiteit Maastricht en het Arcus College. Regelmatig worden door ons nieuwe huisartsen en assistentes opgeleid.

We werken uitsluitend op afspraak.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beek lb Limburg

Is Huisartsenpraktijk Beek Centrum in Van Sonsbeecklaan 1 A, Beek lb Limburg 6191 JL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in Beek lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beek lb Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beek lb Limburg, 6191 JL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228525]