Proosdijveld Huisartsen C M P van Mulkom en R J A Laven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Julianalaan 4 , 6191 AM Beek lb, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Proosdijveld Huisartsen C M P van Mulkom en R J A Laven

De praktijk is gelegen in de wijk Proosdijveld, nabij het centrum van Beek.
Het betreft een moderne, jonge en dynamische huisartsenpraktijk. We werken volgens de laatste inzichten van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Er zijn speciale spreekuren voor mensen met chronische ziekten zoals suikerziekte, hoge bloeddruk en longziekten. Het is ons streven om voor onze patiënten zorg op maat te leveren.

We beschikken over de mogelijkheid om veel medische onderzoeken in onze eigen praktijk te verrichten zoals: hartfilm (ECG), longfunctieonderzoek (spirometrie), gehoortest (audiogram), allergietesten en bloedprikken. In onze praktijk is een AED (automatische externe defibrillator) aanwezig.

In samenwerking met de Universteit Maastricht leiden we regelmatig medische studenten op tot arts. (co-assistenten)

In 2012 starten we tevens met de opleiding voor basisartsen tot huisartsen (= Aios, arts in opleiding tot specialist, in dit geval huisarts) Deze Aios is een afgestudeerd arts die werkt onder supervisie van een van de gevestigde huisartsen in onze praktijk. Vanaf 1 maart 2013 is mevr. drs. Ray-Michelle Nazloomian, arts in opleiding tot huisarts, gedurende 1 jaar werkzaam in onze praktijk.

We werken uitsluitend op afspraak en daardoor zijn er nauwelijks wachttijden.

Per 1 maart 2011 is Huisartsenpraktijk Proosdijveld geaccrediteerd. Dat wil zeggen dat door het Nederlands Huisartsen Genootschap ( NHG) , de beroepsvereniging van huisartsen, aan de praktijk een kwaliteitskeurmerk is toegekend; het NHG keurmerk. Dit kenmerk laat zien dat de praktijk voldoet aan strenge eisen, actief werkt aan het optimaliseren van kwaliteit en systematisch werkt aan verbetering van de zorg.

Afspraken kunt u maken bij de assistente via het praktijktelefoonnummer 046-4371893. Normaal wordt 10 minuten voor u gereserveerd. Als u denkt meer tijd nodig te hebben of als u met meerdere gezinsleden wilt komen, kunt u dit met de assistente overleggen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beek lb Limburg

Is Proosdijveld Huisartsen C M P van Mulkom en R J A Laven in Julianalaan 4, Beek lb Limburg 6191 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in Beek lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beek lb Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beek lb Limburg, 6191 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228458]