Stichting Kinderopvang Ubbeltje

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Op de Windhaspel 4 A , 6191 LC Beek lb, Limburg

E-mail

Over Stichting Kinderopvang Ubbeltje

Vertrouwt & waardevol!

Stichting Kinderopvang Ubbeltje biedt al meer dan 40 jaar kleinschalige kinderopvang aan in Beek voor kinderen in de leeftijd van 0 -13 jaar. Het kleine aantal groepen en medewerkers maakt dat er snel een vertrouwensband opgebouwd kan worden tussen medewerkers, ouders en hun kinderen.
Onze uitdaging is er iedere dag weer voor te zorgen dat uw kind plezier beleefd samen met de andere kinderen en de pedagogisch medewerkers. We willen dat uw kind met een tevreden gevoel naar huis gaat omdat het leuke en uitdagende activiteiten heeft kunnen doen en dat het daarbij ervaringen heeft opgedaan die de moeite waard zijn.

Onze kernwaarden zijn:
- Aandacht hebben voor het individu met ruimte om het zelf te doen en eigen keuzes te kunnen maken.
- Ondersteuning bieden daar waar het kind aangeeft dit nodig te hebben.
- Een veilige en uitdagende omgeving bieden waar kinderen leeftijdsgenootjes kunnen ontmoeten en samen kunnen spelen.
- Het kind spelend zijn eigen talenten en eigen waarden laten ontdekken en ook die van de andere kinderen en volwassenen.
- Buitenspelen zodat kinderen de ruimte voelen zich uit te kunnen leven in contact met de natuur, in weer en wind.

Opvangmogelijkheden

Dagopvang
In ons kinderdagverblijf vangen we de kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. U kunt als ouder kiezen voor hele en/of halve dagopvang en flexibele opvang.

Voorschools, buitenschoolse opvang en tussen schoolse opvang
Vijf dagen in de week verzorgen we tussen 7.30 uur en 8.30 uur voorschoolse opvang op onze hoofdlocatie en brengen we de kinderen naar de verschillende scholen. Op basisschool de Kring verzorgen we voor de kinderen van deze school op de tussen schoolse opvang
Na schooltijd en in vakanties vangen we de kinderen van de verschillende scholen in Beek op in onze BSO’s, o.a. de kinderen van OBS de Kring, BS St. Martinus en BS St. Hubertus (in Genhout).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stichting Kinderopvang Ubbeltje in Op de Windhaspel 4 A, Beek lb Limburg 6191 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Beek lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beek lb Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beek lb Limburg, 6191 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3697200]