Mullenders Stukadoorsbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindenstraat 14 , 6325 PB Berg en Terblijt, Limburg

E-mail

Over Mullenders Stukadoorsbedrijf

Wij zijn een Middelgroot stucadoorsbedrijf met momenteel twaalf vakbekwame medewerkers.

Ons bedrijf is in 1957 opgericht en met ruim vijftig jaar ervaring en drie generaties verder, is Mullenders een vertrouwd adres voor zowel bedrijf als particulier.

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende stucadoors werkzaamheden groot of klein. Zowel nieuwbouw, verbouwing, renovatie of restauratie werkzaamheden worden door onze medewerkers vakkundig uitgevoerd.

Wij zijn opgenomen in het register van erkende leerbedrijven voor het opleiden van leerling stucadoors. Tevens zijn wij aangesloten bij de NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven en het bedrijfschap Afbouw.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plaster Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Berg en Terblijt Limburg

Is Mullenders Stukadoorsbedrijf in Lindenstraat 14, Berg en Terblijt Limburg 6325 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Berg en Terblijt Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Berg en Terblijt Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Berg en Terblijt Limburg, 6325 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815823]