Giesen Installatiebedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksweg 11 B , 5854 AR Bergen lb, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Giesen Installatiebedrijf BV

Giesen Installatiebedrijf is al geruime tijd een betrokken en betrouwbare partner op de installatiemarkt in het Noord Limburgse Nieuw Bergen.
De onderneming valt op door zowel kennis als veelzijdigheid. Zo heeft het magazijn alles op voorraad wat installateur en particulier behoeven, terwijl de buitendienst er is om binnen no-time storingen op te lossen en van advies te dienen.
Met ca. 20 personeelsleden wordt er gewerkt aan diverse projecten in de particulaire sector alsmede voor het bedrijfsleven.
Onze werkzaamheden lopen uiteen van het aanleggen van complete installaties op het gebied van gas-, water- en sanitair, lood en zink, elektroinstallaties, centrale verwarming en vloerverwarmingsinstallaties.
Waar het de particuliere markt betreft, zien we dat klanten steeds meer zelf het voorwerk doen, om daarna ons als professional in te schakelen voor het installatiewerk.
De klant is steeds energiezuiniger; de een kiest daarom op CV-gebied voor een zonnepaneel of warmtepomp, de ander op elektro-gebied voor een compleet domotica systeem.
Giesen Installatiebedrijf is van alle markten thuis dankzij een jarenlange ervaring en een grote mate van flexibiliteit. Onze klanten kunnen rekenen op een eerlijk advies en een offerte op maat. Noem het ouderwetse service, maar voor ons spreekt dat vanzelf.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Giesen Installatiebedrijf BV in Rijksweg 11 B, Bergen lb Limburg 5854 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergen lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen lb Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen lb Limburg, 5854 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822853]