Litjens Daihatsu Dealer Autobedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Siebengewaldseweg 45 , 5854 PA Bergen lb, Limburg

E-mail

Over Litjens Daihatsu Dealer Autobedrijf

Al bijna 25 jaar een begrip in de regio en vertegenwoordigen wij het merk DAIHATSU voor de Gemeente Bergen, Boxmeer en Gennep. Wij heten u daarom ook van harte welkom in onze ruime showroom aan de Siebengewaldseweg te Nieuw-Bergen (L). Hier vindt u een ruime collectie (jong) gebruikte auto’s.

In onze moderne werkplaats is plaats voor alle merken, U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan uw auto, maar ook voor onderhoud en reparatie van uw airconditioning. Verder regelen wij het schadeherstel voor u en het monteren van accessoires.

De APK dient jaarlijks te worden uitgevoerd. Wanneer u vergeet de APK te laten uit voeren loopt u kans op een boete. Neem daarom contact op met ons. Wij kunnen u vertellen wanneer uw Daihatsu gekeurd dient te worden en wij kunnen snel een afspraak voor u inplannen. Door het onderhoud en APK bij ons te laten voeren, weet u zeker dat uw auto goed is en goed zal blijven.

Bij ons kunt u heel gemakkelijk een proefrit maken met een nieuwe Daihatsu. Natuurlijk kan dat ook met één van onze vele gebruikte auto's. Maak nu online een afspraak voor een proefrit.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Litjens Daihatsu Dealer Autobedrijf in Siebengewaldseweg 45, Bergen lb Limburg 5854 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Bergen lb Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergen lb Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergen lb Limburg, 5854 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817446]