Hendrickx en Zn VOF JHF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Berkenstraat 2 , 5863 AH Blitterswijck, Limburg
Land van Peel en Maas, Venray

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hendrickx en Zn VOF JHF

Wij bieden een breed scala aan werkzaamheden zoals agrarisch loonwerk voor veehouderijen en akkerbouwbedrijven, grondverzetwerk, industriële dienstverlening en dienstverlening aan particulieren aan.

Particulieren kunnen bij ons terecht voor tuinwerkzaamheden, uitgraven van zwembad of het plaatsen van een trampoline en de afvoer van grond en grind. In samenwerking met andere bedrijven realiseren wij een compleet nieuwe tuin, van ontwerp tot inrichting.

Voor agrarische bedrijven voeren wij dorswerkzaamheden uit en ook grasmaaien, stalmest strooien, gierrijden, aardappels en bieten rooien, grondbewerking en -bemesting, oogsten en gewasbescherming.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Agricultural Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Blitterswijck Limburg

Is Hendrickx en Zn VOF JHF in Berkenstraat 2, Blitterswijck Limburg 5863 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Blitterswijck Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Blitterswijck Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Blitterswijck Limburg, 5863 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821479]