Bocholtz Huisartsenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kommerstraat 51 , 6351 ES Bocholtz, Limburg
Simpelveld, Zuid Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bocholtz Huisartsenpraktijk

De huisartsenmaatschap Bocholtz, gehuisvest in het Welzijns Medisch Centrum, is een groepspraktijk met veelzijdige zorg, een persoonlijke kleinschalige benadering, dichtbij huis en waar de patiënt centraal staat. Onze praktijk is gespecialiseerd in de uitvoering van een aantal onderzoeken zoals oog- onderzoek, longfunctiemeting,�vaatonderzoek, chirurgische ingrepen en gehoortest. Dit geeft aan dat we dichtbij huis, in staat zijn zelf uw gezondheidssituatie te kunnen vaststellen.

In onze huisartsenpraktijk werkt een enthousiast team dat bestaat uit 4 huisartsen, 5 praktijkondersteuners en 5 doktersassistentes. Meestal is er ook een arts-in-opleiding en co-assistent aanwezig en soms een stagiaire van de opleiding tot doktersassistente.

De huisartsenpraktijk Bocholtz is sinds april 2008 NHG geaccrediteerd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bocholtz Huisartsenpraktijk in Kommerstraat 51, Bocholtz Limburg 6351 ES uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Copd diensten in Bocholtz Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bocholtz Copd per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bocholtz Limburg, 6351 ES, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228509]