Dierenkliniek Op de Diek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kapelweg 10 , 6121 JB Born, Limburg
Sittard-Geleen, Zuid Limburg

E-mail

Over Dierenkliniek Op de Diek

INLOOPSPREEKUREN PRAKTIJK BORN
maandag t/m vrijdag
9:30 -10:00 u en 17:30 - 18:00

Diergeneeskundig Centrum Op dn Diek is met 10 dierenartsen en paraveterinairen een van de grootste praktijken uit Limburg met vestigingen in Sittard, Geleen en Born. Het voordeel van onze groepspraktijk is dat wij uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden hebben. Kennis en kunde wordt gedeeld tussen dierenartsen en paraveterinairen.

Hierbij proberen we het menselijk aspect niet uit het oog te verliezen: een goed persoonlijk contact met de dieren en hun baasjes is een van onze belangrijkste motivaties.
Wij hebben mogelijkheden voor endoscopische sterilisatie, hartechoscopie, digitale rontgen, kruisbandoperaties, botbreuken. Voor onze klanten is altijd iemand van onze eigen praktijk bereikbaar

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Diergeneeskundig-Centrum-Op-Dn-Diek/191312534359387

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek Op de Diek in Kapelweg 10, Born Limburg 6121 JB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer honden toegestaan diensten in Born Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Born honden toegestaan per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Born Limburg, 6121 JB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826476]