Waarom webwinkels niet zonder brievenbusdozen kunnen!

Waarom webwinkels niet zonder brievenbusdozen kunnen! van Rajapack BV

Door: Rajapack BV  03-05-2013
Trefwoorden: Online Winkel, Online Winkelen, Verpakkingen

Vele webshops kennen het probleem. Uw producten zijn te klein voor normale kartonnen dozen, maar u wilt ze toch graag bij de klant thuisbezorgen. Vaak valt de keus dan op een envelop of platte doos, die meestal niet goed aansluit bij uw product. En die ook niet de bescherming biedt die u graag zou willen.

Hier hebben wij bij Rajapack de oplossing voor: de brievenbusdoos! Een stevige kartonnen doos in een handzaam formaat die gegarandeerd door elke brievenbus past. Zo kunt u ook de kleinste artikelen veilig bij de klant laten bezorgen, zonder dat deze zal beschadigen. Sieraden, lederwaren, foto’s, agenda’s en nog veel meer. Het past allemaal in deze doos!

Wat deze dozen zo bijzonder maakt is dat u altijd de garantie heeft dat ze door elke brievenbus passen. Zo bespaart niet alleen u kosten, maar ook de klant zal minder hoeven te betalen voor verzending. Hierdoor is de drempel voor de klant lager om zelfs kleine producten bij u te bestellen! Wist u dat u met deze doos niet alleen kosten, maar ook tijd bespaart? En het gebruik van deze dozen is ook nog eens erg milieuvriendelijk! Niet alleen zijn deze gemaakt van recyclebaar karton, u gebruikt door de verschillende formaten altijd precies de doos die bij uw zending past. Zo heeft u minder restafval en spaart u het milieu.

Heeft u een webwinkel en verkoopt u vaak kleine goederen als onderdelen, kleding, speelgoed of boeken? Dan kunt u niet zonder deze doos. Er is altijd een brievenbusdoos die bij uw zending past! De brievenbusdoos kunt u heel simpel bestellen op Rajapack.nl! Door onze ruime voorraad leveren wij bijna elk product binnen 24 uur. Hierdoor kunt u razendsnel beschikken over deze handige brievenbusdozen. Bent u nieuwsgierig naar deze dozen? Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor al uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Trefwoorden: Brievenbusdoos, Duurzaam Ondernemen, Kartonnen Dozen, Milieuvriendelijk, Online Winkel, Online Winkelen, Verpakking, Verpakkingen, Verpakkingsmateriaal, Webwinkels