Gemeente Brunssum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindeplein 1 , 6444 AT Brunssum, Limburg

E-mail

Over Gemeente Brunssum

Bij de gemeente Brunssum werken ongeveer 250 mensen die zich met uiteenlopende taken bezighouden, maar die allemaal vallen onder één noemer: de gemeentelijke dienstverlening.

Burgerparticipatie: meedenken, meepraten en meebeslissen!
Een van de belangrijke taken van de gemeente is het maken van beleid. Daarin spreken we af wat we doen, hoe we dat doen en welke regels daarvoor gelden. En andere taak is het uitvoeren van plannen die door de gemeenteraad zijn goed gekeurd. Vaak gaat dat om grote of kleinere praktische plannen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een brede school of het opnieuw inrichten van een straat.
Allemaal zaken die u als burger aangaan. De ene keer wat meer dan de andere keer. Wilt u dan ook wel meedenken, meepraten of meebeslissen? Dat kan in Brunssum in veel gevallen en op veel manieren.

De gemeenteraad.
U wordt doorgelinkt naar het Raadsinformatiesysteem, een aparte website gewijd aan de gemeenteraad van Brunssum.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/gemBrunssum/

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Brunssum in Lindeplein 1, Brunssum Limburg 6444 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Brunssum Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Brunssum Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Brunssum Limburg, 6444 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815442]